Formule Ave Sante

Een twee maanden lange gedragstherapie, inclusief opvolging en begeleiding

Voedingsdagboek

 1. We beginnen met een volledige analyse en voedingsamnese. Ook uw bewegingspatroon wordt geanalyseerd aan de hand van een weekschema. Deze bespreking is volledig gratis! Al uw bekommernissen, vragen en opmerkingen worden in rekening gebracht om zo een zo goed mogelijk beeld te krijgen en een levenswijze op maat te creëren.
 2. Enkele dagen later is uw nieuw voedings- en bewegingspatroon klaar en bespreken we onze nieuwe start en het voedingsdagboek waarmee we aan de slag gaan. “Onze”, want bij Ave Sante staat u er niet alleen voor. Er gebeurt een BMI-berekening, weging en professionele vetmeting met medische huidplooimeter.
 3. De volgende 6 weken komt u wekelijks op controle. Telkens wordt het gewicht genoteerd en de voorbije week geëvalueerd. Driewekelijks bekijken we ook het aantal verloren centimeters.
  Aan de hand van ons voedingsdagboek maken we eventueel kleine aanpassingen of sturen we bij waar nodig, zodat de nieuwe levenswijze aangenaam blijft en u niet dat gevoel krijgt dat meestal wél bij een dieet komt kijken. Het doel is immers levenslang gezond te blijven en niet voor een beperkt aantal weken of maanden.
 4. De laatste week gebeurt er opnieuw een professionele vetmeting en gaan we kijken wat we bereikt hebben. U heeft dan de mogelijkheid om te kiezen voor een tweewekelijkse controle.

Meting

Tarieven

 • 1. Analyse en voedingsamnese: gratis!
 • 2. Opmaak individueel voedings- en bewegingspatroon: € 100 (€ 80 voor het patroon op maat € 20 voor het voedingsdagboek).
 • 3. Wekelijkse controle (6 weken): u betaalt bij de eerste controle € 90 (6 x € 15), zo hoeven we ons 6 weken lang enkel te concentreren op uw doelen.
 • 4. Na de 6 dagboekweken betaalt u, indien gewenst, slechts € 12,5 per consultatie, zolang u zelf wil of tot ons streefgewicht bereikt is.Tijdens de openingsuren zijn we steeds telefonisch bereikbaar om eventuele probleempjes op te lossen of uw vragen te beantwoorden.


 • Een profesionele vetmeting is ook apart te bekomen (€ 20).

 

Afspraken kunnen tot 24u vooraf kosteloos geannuleerd worden.