Mijn Verhaal

Toen ik 16 was, was ik gek op frisdrank, koeken, chips en snoepjes. Tot ik heel ziek werd en dokters vaststelden dat mijn darmen beschadigd waren. Een heel streng dieet was de enige oplossing. De dokters gaven me een lange lijst met voedingsmiddelen mee die ik zes maanden zou moeten mijden.
Zo verloor ik al snel meer dan tien kilo, maar nog altijd voelde ik me moe. Om toch evenwichtige maaltijden te kunnen eten zonder mijn verboden voedingsmiddelen, begon ik te experimenteren.

En of dat gelukt is! Ik maakte brood en pasta zonder bloem of gist, tussendoortjes en gebakjes zonder suiker en eieren. Alle labels in de supermarkt las ik. Mijn vrije tijd spendeerde ik in de keuken om dingen uit te testen. Toen kreeg mijn lichaam een ongelooflijke opkikker. Ik zat weer vol energie, kon weer lang sporten en naar school zonder elke week ziek te zijn, zo zou iedereen zich moeten voelen!

Toen ik moest beslissen wat ik wilde studeren, besefte ik dat het antwoord voor mijn neus lag.

Ik wil mensen helpen inzien dat je met gezonde voeding heel veel kan veranderen. Een gezond lichaam voelt ook supergoed. Een heel streng dieet is daarvoor echt niet nodig.

Het belangrijkste is dat je een klik maakt zodat je er helemaal voor wil gaan. Daarbij wil ik je graag helpen. Een persoonlijke aanpak is mijn grootste prioriteit want elk lichaam en elke omgeving is anders. Zo komen we samen tot een oplossing op maat.

Mijn lichaam was veranderd. Raar wat je allemaal kan door gewoon die knop om te draaien en bewust te gaan leven.

Het beste bewijs is mijn eigen ondervinding.
Ik begon bewust te leven, in combinatie met beweging.
De uitdaging is nu om iedereen van het leven te laten genieten op een gezonde manier.

Tijdens mijn opleiding kwam ik terecht bij Stefanie Jansens om stage te lopen.

Heel snel werd duidelijk dat we dezelfde visie hebben op voedingsbegeleiding. Nu biedt ze mij een fantastische kans die ik niet kan laten liggen en waar we ons allebei goed bij voelen.

Ik zal Ave Sante vanaf nu onder mijn vleugels nemen en heb daar ongelooflijk veel zin in.

Je hoeft geen “Natalia” te zijn om een personal coach te verdienen, je hoeft enkel van jezelf te houden!

Uw consulent

logo_kolom