Concept

We mogen het iedereen vragen: “Wat is het belangrijkste in ons leven?”
“Als we maar gezond zijn”, wordt er al snel geantwoord.

Nochtans kunnen we er voor het grootste deel zelf voor zorgen; we weten alleen niet meteen hoe of hebben niet direct de tijd om er ons mee bezig te houden. We leven onszelf wel eens voorbij: huishouden, uit werken gaan, voor de kinderen zorgen, er liefst ook nog piekfijn uitzien en je op en top energiek voelen.

Geen gemakkelijke opdracht, maar Ave Sante wil de uitdaging aangaan.

We zijn ervan overtuigd dat iedereen binnen zijn levenspatroon kleine aanpassingen kan doorvoeren en nieuwe dingen kan toevoegen waardoor het mogelijk is zonder al te veel moeite gezond te leven. Daar gaan we voor.

Wetenschap

  • U kan voor zichzelf gewichtsverlies als einddoel hebben; dan werken we samen naar het streefgewicht dat u voor ogen heeft.
  • Maar u kan ook een gezond levenspatroon als einddoel stellen zonder eventueel gewichtsverlies. In dat geval baseren we ons op uw dagelijkse energiebehoefte zonder een negatieve energiebalans te creëren.
  • Tenslotte zijn er misschien ook die de behoefte hebben om kilo’s aan te komen, maar dan wel op een gezonde manier en zonder hiervoor kilo’s chocolade te verorberen en ons lichaam te gaan verzieken.

De twee uitgewerkte formules (Ave Sante en Ave Sante +) zijn voor al deze specifieke behoeftes van toepassing. Aangepast aan elke persoon en met gezonde voeding als uitgangspunt werken we samen aan uw streefdoel!

Het synoniem voor gezondheid

logo_kolom